Θοδωρής Τσούτσος

Ενα Αστέρι πέφτει - πέφτει...

Ο Θοδωρής Τσούτσος γράφει στο sport-fm.gr για το πιο εκνευριστικό σημείο της διαιτησίας στον αγώνα Ολυμπιακός - Αστέρας.

Του Θοδωρή Τσούτσου

Οταν πέφτει ένα Αστέρι, κάντε μια ευχή. Ετσι λένε. Ο Αστέρας "έπεσε" στο Καραϊσκάκη και άντε τώρα να βρεις ευχή να κάνεις. Θα μπορούσε ίσως μια τέτοια να είναι, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου δηλαδή, να μην ξαναπάρει η ομάδα της Τρίπολης τέτοιο πέναλτι όπως αυτό στις καθυστερήσεις.

Δεν το χωράει ο νους δηλαδή. "Εφεύρεση" του Κύζα. Πώς θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο με τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις; Ακου εκεί τρόπο που βρήκε ο ρέφερι για να κάνει σώνει και καλά ο Αστέρας τελική στο Καραϊσκάκη...

Ολα τα υπόλοιπα, μπροστά σε αυτό το πέναλτι που καταλογίστηκε, χάνουν το νόημά τους. Για ποιο οφσάιντ να λέμε τώρα; Για ποιο πέναλτι του Κουρμπέλη; Είδατε τι δόθηκε από τον Κύζα στο τέλος; Και κάπως έτσι, μπορούν τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας να γράφουν για "δύο τραβηγμένα πέναλτι" στο Καραϊσκάκη. Ολα σε ένα τσουβάλι και τέλος!

Για αυτό και το πέναλτι στο τέλος, χωρίς καμία διάθεση για πλάκα ή ειρωνεία, είναι και ό,τι πιο εκνευριστικό έχει κάνει ο διαιτητής στο συγκεκριμένο ματς.

Για τον Κύζα μάλιστα, αρκεί ένας παραλληλισμός που - τι σου είναι αυτό το μυαλό - γίνεται αυτόματα. Για την πυραμίδα του Χέοπα. Επίσης γνωστής και ως η Μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x